geplaatst op 27 mei 2012 van jmhu88
in : 3D visualisatie, overige bouw, projecten groot

Ontwerp aanpassing gevel woonwinkel Belgie

3d-visualisatie-aanpassing-gevel-meubelhal 3d-visualisatie-entree-aanpassing-woonwinkelaanpassing van een lange beeldbepalende straat gevel van een woonwinkel in Belgie. De bestaande lagere gevels worden bekleed met houten lamellen en composiet platen. De hoge achterliggende hal met standaard stalen gevelbeplating wordt intact gelaten en volledig bekleed met translucente  kunststof Rodeca elementen. De ‘ Signing’ maakt een belangrijk onderdeel uit van het plan. Diverse onderdelen  worden met led verlichting versterkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Studiowerk - © 2015

linkedintwitterfacebook pinterest