geplaatst op 2 mei 2014 van jmhu88
in : projecten klein, woningen

Bouwtekening uitbreiding woning met atelier te Achterveld

bouwtekening-verbouw-woning-achterveld-impressie-3dbouwtekening-verbouw-woning-achterveld-aanvraag-bouwvergunningbouwtekening-verbouw-woning-achterveld-impressieBouwtekening van een uitbreiding woning met atelier te Achterveld. Ontwerp en aanvraag omgevingsvergunning voor een uitbreiding van een woning met atelierruimte.

De huidige bungalow woning heeft binnen het bestaande volume een ongeisoleerde carport-overkapping. Door  gebruikmakend van de bestaande constructie en het gebruik van een lichte constructie die rust op de huidige bouwmuren en fundering, wordt een relatief goedkope verbouwing gerealiseerd. Budgettechnisch een doordachte verbouwing, en toch, mede door het gebruik van grote glazen puien een verbouwing met een grote uitstraling.

De bouwtekening is als BIM model vervaardigd, dat wil zeggen, dat het als een 3D gebouwmodel is opgebouwd, waar behalve het direct bekijken van een doorgevoerde wijziging in gevels, plattegronden en doorsneden, ook gegevens t.b.v. de bouwkostencalculatie gegenereerd worden.

 

Studiowerk - © 2015

linkedintwitterfacebook pinterest