geplaatst op 2 mei 2014 van jmhu88
in : projecten klein, woningen

Ontwerp uitbouw woning met bouwbegeleiding te Deventer.

uitbouw-daklicht-1aanbouw-serreuitbouw-2aanbouw-serre-interieuruitbouw-serre-woning-deventeruitbouw-woning-devente_0Ontwerp uitbouw woning met bouwbegeleiding te Deventer. Studiowerk verzorgt het ontwerp; de bouwkundige uitwerking en de bouwbegeleiding. Geplande oplevering zomer 2014.

De verbouwing is gebaseerd op een beperkt budget. Binnen een beperkt budget is het gelukt om een uitbouw te realiseren waarbij de woonkamer en eetkamer riant wordt vergroot. Deze relatief eenvoudige aanpassing verhoogd -tezamen met de verbouwing van de badkamer- direct de meerwaarde van de woning.

Concept verbouwing:
Het huidige pand is onderdeel van een één onder twee kap woning en wordt qua uitstraling in stand gehouden. De uitbouw in lichte en dus goedkope materialen (houten afwerking en houtskeletbouw) vormt een contrast  met de bestaande woning.

Studiowerk - © 2015

linkedintwitterfacebook pinterest