Bouwen doe je niet alleen. Wij ook niet. Na initiëring van een opdracht beging het bouwproces. Mijn kracht ligt in het strak voorbereiden (engineeren) van de planvorming met als uiteindelijk doel dat er aan het eind van de bouw er geen onaangename verrassingen meer liggen te wachten voor de opdrachtgever. Specialisten kunnen  daarbij van dienst zijn. 

vloerARCHITECTEN

Studiowerk werkt samen met, en voor diverse architecten; interieur- architecten; tuin- en landschaps- architecten en stedenbouwkundigen. Allen met zeer diverse expertises, variërend van specialisten in utiliteitsbouw, duurzame daktuinen, tot aan ontwerpers van theaters en schouwburgen om maar eens zeer uiteenlopende richtingen te noemen.

 

BOUWERS

Bouwers bezitten vaak een ruime schat aan expertise. Ook de bouwers (aannemers, werktuigbouwkundige- en electrotechnische  installateurs) kunnen al vroeg in een bouwproces worden betrokken, bijvoorbeeld vanaf de start samenwerkend in een bouwteam. Dit vergt een andere aanpak van het proces. Wil je meer weten? Neem contact op en ik vertel je er graag meer over.

CONSTRUCTEURS

Het doorrekenen van constructies is de expertise van constructeurs. Studiowerk werkt met partijen die slim meedenken en budgettair gunstige en ranke constructies bedenken.

OVERIGE ADVISEURS

Studiowerk werkt met adviseurs op het gebied van geluid (akoestiek) en geluidwering, bodemonderzoek, milieu en flora en fauna. Daarnaast wordt er gewerkt met adviseurs voor installaties, voor zowel  elektrotechnische- als werktuigbouwkundige installaties.

Studiowerk - © 2015

linkedintwitterfacebook pinterest