Wie is studiowerk

in het kort:
Studiowerk is breed op het gebied van bouwadvies, van ontwerp t.m uitvoering.
Eigenaar Jan Huurdeman is een alleskunner en levert deskundig bouwkundig advies. Kenmerkend voor zijn werkzaamheden is de gedegen voorbereiding (“engineering”) van ieder bouwprojekt, klein en groot en alles wat daar tussen in zit. Plannen maken, bouwkosten berekenen, het ‘slim’ budgettair bedenken van oplossingen, bouwvergunning regelen, aannemers selecteren, een totaalconcept voor ieders (ver)bouwplannen. Werkzaam in verbouw, nieuwbouw, realisatie van winkels, woningen, zorgwoningen, kantoren, transformatie en herbestemming. 
Vanaf de prille start van het bouwproces wordt er meegedacht met de opdrachtgever. Met een ontwerpende kijk het bouwproces begeleiden, met als doel de bouw goed te laten verlopen voor de opdrachtgever. Daarin  ligt zijn kracht.

Biografie:

'Als kind hielp ik op de boerderij van mijn vader al mee met het bouwen en verbouwen van gebouwen op het erf en maakte ik al op vroege leeftijd meubelwerk. Het vervolg was een bouwkunde studie aan de MTS te Amersfoort, gevolgd door de Hogere Technische School bouwkunde te Utrecht, afstudeerrichting architectuur.
Gelijktijdig met mijn vervolgstudie aan de Academie van Bouwkunst te Amsterdam werkte ik bij architectenbureaus. Mijn leerschool was het  Amsterdamse architectenburo van Onno Greiner en Martien van Goor, (thans GGH Architecten). Daar werkte ik aan complexe grote projecten zoals schouwburgen en theaters en zorgcentra voor verslavingszorg,  ouderenzorg, psychiatrie, en andere vormen van intensieve zorg.

Resultaat en kwaliteit van het grote geheel bestaat bij de aandacht voor het detail. In 2002 maakte ik de stap om zelfstandig verder te werken vanuit het centrum van Deventer. Sinds 2015 werk ik vanuit het 'werkend' hart van Deventer: loods570 in het Havenkwartier.  Het combineren van techniek en ontwerp is mijn passie. '

Bouwkundig adviseur
Jan Huurdeman

  profielfoto-jan2

  Bouwkundig adviseur
  Jan Huurdeman

   

  Studiowerk - © 2015

  linkedintwitterfacebook pinterest